Információ - Matrix Drops

Matrix Drops

2074Megtekintés
Minden ami érzékelhető, az a valóságnak csak parányi része.
A Matrix Dropsok testet öltött égi sugallatok.

 .

Bemutatjuk a modern kvantumfizikai embermodell és a harmonizálásához kifejlesztett Matrix Drops információs cseppek kapcsolatát.
 
Matrix Drops – Kovács – Magyar IldikóAz embert alkotja a legtöbb elem a földi létezők közül. Miként egy szimfónia is a jól behangolt hangszerekkel szól szépen, úgy a lényünk szintén csak a tökéletesen behangolt elemekkel képes a harmonikus működésre. Miként?
 
Mivel az élőlények láthatatlan világaiban és az energiamezőiben, történt zavarok, egy idő után levetülnek a testre, ezért látható, fogható, mérhető eltéréseket hozhatnak létre abban.
 
Az oki tényezők feltárását és lehetséges kiküszöbölését követően, az elemi szinten történt zavarok visszahangolásához, frissítéséhez a tökéletes, eredeti elemi információikat hívjuk segítségül.
 
Eddig is foglalkoztam már a szent helyek rezgéseinek tárolásával, és ennek ezt követően is nagy jelentőséget tulajdonítok. Ám a Matrix Drops kiegészül a világmindenség rezgéseivel és információival.
 
Több éves kutatómunka eredményeképpen sikerült ezeket az információkat vízbe és más folyadékokba átvinni és rögzíteni. A tárolt információkat, nem csupán elemi valóságukban, hanem irányítottan, más elemekkel összekapcsolva alkottuk meg. Így jutottunk el az emberi ”hét mezőt” (fizikai, energia, érzelem, gondolat, kapcsolat, lélek, szellem test) korrigáló Matrix Dropshoz.
 
A Templomos Lovagrend által őrzött alkímia ennek a titkait tárja fel, ami máig hasznos információ a számunkra. A lovagok szellemi tudásának köszönhetően, a kövekben lévő energiák, erők is felszabadíthatóak és megsokszorozhatóak. Ezt az értékes tudást a kvantumfizika segítségével magasabb színvonalra sikerült emelni. A Matrix Drops energiapotenciáljával hatalmat gyakorol a látható és láthatatlan világainkra.

 
Kovács – Magyar András és Kovács – Magyar Ildikó

 
A Matrix Drops a finomtestek harmonizációjával, a viselkedési formákra is hat. Amennyiben a frekvenciánk szabályos, nincs szükségünk külső behangolásra, ha viszont felborult a ritmus, igazodunk a gondosan kiválasztott Matrix Drops szabályos rezgéséhez.

 . 
matrix-drops-logo_20130111195711_21.jpg
A test megfélemlítésének határvonala a fizikai szenvedés. Azon túl az ember már a lélekbe menekül és avatatlan személyek számára elérhetetlenné válik. Szinte kivétel nélkül minden ember szereti a szép- és a nemes dolgokat, de legjobban mindig arra tudunk rácsodálkozni, amit a Teremtő alkotott meg. Ezt a tiszta teremtő erőt hordozza a Matrix Drops. Biztosak vagyunk abban, hogy a Teremtő felügyeli az általa teremtett csodákat. Az információk az isteni természet első birodalmához tartoznak. Megnyilvánulásuk abban áll, hogy képesek olyan dinamikus erő kifejtésére amely - nem radioaktív módon-, akadálytalanul áthatol minden energiamezőn, érzelmi blokádon és anyagon.
 
A Matrix Drops célja:
Úgy éljük meg az életünket, hogy jól essen élni!

 
Matrix Drops Quintessence
 
Mindenki, aki hisz a természet erejében, próbálja ki a Matrix Drops valamelyikét, keresse meg a neki szóló üzeneteket, melyek a Matrix Dropsok-ba vannak bekódolva. Válassza ki a kínálatunkból, mit szeretne visszarendezni, védeni a lelki-, szellemi-, fizikai állapotában.
 
A Matrix Drops-ot külsőleg és belsőleg is lehet használni. Tanácsos a fogyasztást megelőzően és azt követően kerülni a dohányzást, a fogmosást, élelmiszer-, valamint a folyadékfogyasztást 15-20 percig. Ennyi idő szükséges ahhoz, hogy önállóan rezonálhasson a benne lévő információ.
 
Nem ígérhetünk, és nem garantálunk, hiszen mindenkit érhetnek meglepetések, ha túl biztosak a világképükben! Nincsenek betegeink, pusztán tanulni és változtatni vágyó, és az eszméletlenségből feleszmélt embertársaink.